O nama - ilustracija

Naša priča

Vivita je osnovana 2016. godine s ciljem postavljanja novih standarda u distribuciji u HoReCa sektoru temeljenih na brzini i kvaliteti dostave uz širok spektar proizvoda.

Fleksibilnost u vidu prilagođavanja tržištu, oslanjanje na pouzdane partnere i posebno odabrani i visokokvalitetni proizvodi osigurali su nam brz prodor na današnje zahtjevno tržište. Nakon postavljenih temelja s ciljem opskrbe HoReCa sektora, proširili smo svoj spektar poslovanja i na retail, kako bi omogućili dostupnost svojih proizvoda i široj populaciji. Nastavno, Vivita je spretno zakoračila u djelatnost proizvodnje vlastitih proizvoda i robne marke sredinom 2019. godine.

Zbog velike tržišne potražnje proizvoda, u 2021. godini u izradi je i web trgovina s gotovo čitavim asortimanom, a distribucija će biti dostupna na području središnje, sjeverozapadne Hrvatske te Dalmacije.

S obzirom da su nam zadovoljstvo naših kupaca, visokovrijedni sastojci i proizvodi na prvom mjestu, naš opsežan tim stručnjaka svakodnevno istražuje potrebe tržišta i novitete u proizvodnim procesima, za još veće zadovoljstvo korisnika naših proizvoda.

Zašto odabrati nas?

Brza isporuka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sigurno plaćanje

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

24/7 podrška

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat

Naš tim

Kristijan Furdi
Izvršni direktor
Biljana Furdi
Knjigovodstvo
Nediljko Baričić
Direktor prodaje
Maja Turković
Nabava
Sandra Paladin
Administrator poslovnice Split
Tajana Šantek
Referent
Gordana Petrić
Komercijalist
Tibor Ivanek
Komercijalist
Valerija Meštrić
Administrator otpreme
Ernest Mešinović
Logistika
Anja Fujs
Marketing